همانطور که میدانید طبق بررسی های علمی صورت گرفته و همچنین طبق روایات دینی برای شیرخواران هیچ غذایی بهتر و بالاتر از شیر مادر وجود ندارد.بنابراین در ابتدا لازم است تا کودکان و شیرخواران توسط شیر مادر تغذیه شوند.اما در مواردی ممکن است مادر قادر به تغذیه فرزند با شیر خویش نباشد و یا اینکه شیرخوار توانایی هضم شیر مادر را نداشته و یا نیازمند تغذیه به خصوصی باشد.در اینجا لازم است تا مادران عزیز به سراغ شیرخشک ها بروند.شرکت نوتریشیا با نام معروف ببلاک یکی از چندین شرکت بزرگ در زمینه تولید محصولات مخصوص شیرخواران میباشد.شیرخشک های این شرکت همواره از کیفیت بالایی برخودار بوده و نیاز های شیرخواران را در هر زمینه ای برطرف میکند.
محصولی که میخواهیم به شما معرفی کنیم،شیرخشک ببلاک اچ آ 2 (HA) هایپو آلرژنیک (Hypo Allergenic) بوده که به طور اختصاصی برای شیرخوارانی که در معرض خطر بروز آلرژی قرار دارند، طراحی شده است.در صورتی که در خانواده سابقه آلرژی مخصوصا در پدر و مادر یا فرزندان دیگر وجود داشته باشد، کودک شما در معرض بروز آلرژی خواهد بود.در شیرخشک ببلاک HA پروتئین به پپتید های کوچک تر شکسته شده و عوامل آلرژی زا در شیر را کاهش میدهد.این محصول همچنین حاوی ترکیبات انصاری پره بیوتیک بوده که این امر موجب تقویت سیستم ایمنی میگردد.
ویژگی ها:
مخصوص کودکان در معرض خطر بروز آلرژی
افزایش و تقویت سیستم ایمنی کودکان در برابر آلرژی
حاوی مخلوط انحصاری پره بیوتیک (scGos/IcFOS)
حاوی اسید های چرب (DHA/AA)
نحوه مصرف:
در ابتدا لازم به ذکر است که این شیرخشک را باید مطابق دستور پزشک مصرف نمایید.
دستورالعمل کلی مصرف این محصول بر روی قوطی به طور کامل درج شده است.
رعایت بهداشت در طول مدت تهیه این شیرخشک الزامی میباشد.
به خاطر داشته باشید که سلامتی کودک شما در گرو انجام دقیق نکاتی است که بر روی قوطی ذکر شده است.
هشدار:
عدم دقت در اجرای صحیح دستور مصرف میتواند منجر به صدمات جدی به کودک شما شود.
برای گرم کردن و آماده سازی این محصول هرگز از دستگاه ماکروویو استفاده نکنید زیرا میتواند باعث بروز سوختگی های جدی شود.
آب نجوشیده،شیشه شیر جوشانده نشده و یا رقیق سازی نادرست ممکن است کودک شمارا بیمار کند.
روش نگهداری:
قوطی باز نشده را در دمای معمولی اتاق نگهداری کنید.
محتویات قوطی باز شده باید ظرف مدت 3 هفته مصرف شود.
پس از هربار مصرف درب قوطی باز شده را محکم ببندید و آنرا در جای خشک و خنک و خارج یخچال نگهداری کنید.